Diëtist Kristen

Ik ben intuïtief eten diëtist, gespecialiseerd in het verbeteren van je relatie met eten, bewegen en je lichaam.

Al van kinds af aan wilde ik graag mijn lichaam en gewicht veranderen. Ik probeerde verschillende (vormen van) diëten en sportte veel. Ik viel tientallen kilo’s af, maar kwam deze vervolgens ook weer aan. De teleurstelling die daarbij kwam, maakte me steeds strenger voor mezelf.

Uiteindelijk werd ik gediagnosticeerd met een eetstoornis. Toen ik hiervoor in therapie ging, werd er tot mijn verbazing weinig over eten of diëten gesproken, maar veel meer over gevoel, onzekerheid, controle loslaten en grenzen stellen. Hierdoor leerde ik beter voor mezelf en mijn lichaam zorgen en kreeg ik ook meer grip op mijn eetproblemen. Toch was mijn relatie met eten nog niet ontspannen; ik had nog steeds regels over wanneer en wat ik mocht eten, en ik was nog steeds bang om aan te komen.

Intuïtief Eten

Aan het eind van mijn opleiding tot diëtist leerde ik over intuïtief eten: een methode waarbij je leert vertrouwen op dat je lichaam je kan aangeven wat het nodig heeft. Ik begon de methode op mezelf toe te passen en merkte dat hoe meer ik op mijn lichaam leerde vertrouwen, hoe beter en rustiger mijn relatie met eten ook werd.

Toen ik anderen met voedingsproblemen ging begeleiden, realiseerde ik me dat er veel meer mensen zijn die baat kunnen hebben bij intuïtief eten. Daarom besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten en te gaan werken als intuïtief eten diëtist.

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennisgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje