23 oktober 2023

Uit hoeveel sessies bestaat Eten op Gevoel coaching?

De coaching duurt zolang jij nodig hebt om vertrouwen te krijgen in dat je het zelf kunt. Ik bied altijd aan nieuwe cliënten een Startpakket aan, waarin een intakegesprek en 3 vervolggesprekken zit. Na deze gesprekken evalueren we hoe je het tot nu toe vindt gaat en waar je nog behoefte aan hebt. Sommige mensen […]

De coaching duurt zolang jij nodig hebt om vertrouwen te krijgen in dat je het zelf kunt.

Ik bied altijd aan nieuwe cliënten een Startpakket aan, waarin een intakegesprek en 3 vervolggesprekken zit. Na deze gesprekken evalueren we hoe je het tot nu toe vindt gaat en waar je nog behoefte aan hebt.

Sommige mensen hebben genoeg aan deze 3 vervolggesprekken en gaan hun intuïtief eten proces daarna zelf aan, en anderen hebben behoefte aan veel langere coaching.

Dit ligt er ook aan wat jouw startpunt is en waar je graag naartoe wil. Als je al heel lang vast zit in diëten en verstoord eetgedrag, dan kan het fijn zijn om hier langere begeleiding bij te krijgen.

Ben je meer op zoek naar tips en iemand die even met je meekijkt over hoe je het intuïtief eten het beste kunt aanpakken, dan zou het goed kunnen dat het Startpakket al voldoende is!

Ook als je klaar bent met de coaching, kun je altijd later nog een los gesprek inplannen. De deur staat altijd open!

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje