Het eerste consult

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreide intake van 60 minuten. Hierbij bespreken we waar je tegenaan loopt, zowel op het gebied van intuïtief eten en voedingspatroon als op het gebied van leefstijl (beweging, slaap, stress).

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Als je na dit gesprek besluit dat je wil starten met het traject,  krijg je van mij een aantal vragenlijsten toegestuurd. Die lijsten vul je in en stuur je vóór het intakegesprek naar me terug, zodat ik hier tijdens ons eerste consult dieper in kan gaan. Op basis van deze onderwerpen stellen we doelen op. Na het intakegesprek krijg je meteen al opdrachten mee waar je tussen de consulten door mee aan de slag kunt.

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennisgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje