Het eerste consult

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid intakegesprek. Hierbij bespreken we waar je tegenaan loopt, zowel op het gebied van intuïtief eten en voedingspatroon als op het gebied van leefstijl (beweging, slaap, stress).

Als je na het kennismakingsgesprek hebt besloten dat je aan de slag wil, begint het pas echt!  Je krijgt van mij een vragenlijst toegestuurd die je voorafgaand aan het intakegesprek naar me terugstuurt. We hebben hierdoor tijdens het intakegesprek zelf meer tijd om wat dieper op onderwerpen in te gaan. Ook doen we tijdens het intakegesprek een 0-meting, waarmee we kunnen kijken op welke punten jij al een intuïtieve eter ben en waar je nog in zou kunnen groeien. Aan het eind van het gesprek stellen we samen doelen op en krijg je van mij alvast een eerste opdracht mee, waar je thuis mee aan de slag kunt.

 

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje