Vergoeding en tarieven

Bij mijn begeleiding is gedeeltelijke vergoeding uit de basisverzekering mogelijk. Dit geldt voor de eerste 3 uur aan gesprekken. Bij enkele aanvullende pakketten is meer vergoeding mogelijk.

Bij sommige zorgverzekeraars is een verwijsbrief van de huisarts vereist om in aanmerking te komen voor vergoeding. Voor vragen over de vergoeding kun je altijd even contact met me opnemen.

Declaratie

De factuur betaal je direct aan mij en stuur je vervolgens door naar je zorgverzekering. Deze controleert de declaratie en stort het te vergoeden bedrag op je rekening. Let op: voor vergoedingen van de basisverzekering geldt het eigen risico.

Tarieven Eten op Gevoel

Vergoeding en tarieven Diëtist Kristen

Startpakket

Als je voor het eerst bij mij begint, kun je ervoor kiezen om het startpakket af te nemen. Hiermee krijg je 15% korting op:

  • Intake: vragenlijst + gesprek van een uur;
  • Opstellen van een voedingsadvies (indien nodig);
  • 3 vervolgconsulten van 30 of 45 minuten (afhankelijk van of er een voedingsadvies is opgesteld)

Indien je eerder stopt, vallen de afgenomen diensten onder de losse tarieven.

Losse consulten

Tijdens de begeleiding binnen het startpakket kunnen we al heel veel bespreken. Als je hierna behoefte hebt aan meer begeleiding, kun je losse consulten afnemen van 30 of 45 minuten.

Als je een kleine hulpvraag hebt, kun je ook alleen losse consulten afnemen. Neem contact op voor de mogelijkheden en vergoeding hiervan.

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje