Vergoeding en tarieven

Bij mijn begeleiding is gedeeltelijke vergoeding mogelijk uit de basisverzekering. De hoogte hiervan hangt af van de zorgverzekeraar.

Afhankelijk van het pakket kun je extra vergoeding krijgen uit je aanvullende verzekering. Bij de meeste zorgverzekeraars heb je een verwijsbrief nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding voor het Eten op Gevoel traject. Voor vragen over de vergoeding kun je altijd even contact met me opnemen.

Declaratie

De factuur betaal je direct aan mij en stuur je aan het eind van het traject door naar je zorgverzekering. Deze controleert de declaratie en stort het te vergoeden bedrag op je rekening. Let op: voor vergoedingen van de basisverzekering geldt het eigen risico.

Laten we kennismaken!

Interesse in het traject? Leuk! De eerste stap nu is het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je al je vragen stellen over het traject en stemmen we af aan welke doelen je met mij zou kunnen gaan werken. Aan het eind van het gesprek vraag ik je of je interesse hebt om te starten met het traject. Zo niet, is dit geen probleem, het gesprek is geheel vrijblijvend.

Onderaan deze pagina kun je de gratis kennismaking zelf inplannen!

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje