Eten op Gevoel

Eten op Gevoel staat voor eten en leven op een manier die goed voelt voor jou en je lichaam.

Ik help je om grip te krijgen op eetbuien en emotie-eten, vertrouwen te krijgen in je lichaam en te bouwen aan een gezond en ontspannen eet- en beweegpatroon.

Wist je dat… diëten bij 80-95% van de mensen leidt tot jojo’en, zonder blijvend gewichtsverlies? Sterker nog, diëten vergroot de kans op: emotie-eten, snoepbuien, overeten, obsessies of stricte regels rondom eten en een verminderd lichaamsbeeld.

Bij Eten op Gevoel coaching leer je samenwerken met je lichaam. Geen strenge dieetlijsten, maar kleine haalbare stapjes waarbij je beter voor jezelf leert zorgen.

Ben jij er klaar voor om die eindeloze strijd met eten en je lichaam voor altijd achter je te laten?

 

 

Ik, een blanke jonge vrouw met donker krullend haar, zit in het gras. Ik heb een zwarte wijde broek aan en een bruine overhemd met zwarte bloemetjes. Ik lach naar de camera.

Eten op Gevoel coaching is écht iets voor jou als je..

  • De neiging hebt om veel met gewichtsverlies en diëten bezig te zijn, maar dit niet goed voor je werkt. Je wil graag leren hoe je op een duurzame en ontspannen manier een gezond eetpatroon opbouwt.
  • Last hebt van overeten, snoep- of eetbuien en/of emotie-eten en wil leren hoe je hier grip op krijgt.  
  • Erg streng voor jezelf en je lichaam bent. Je wil graag zachter voor jezelf leren zijn en met meer zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken.
  • Al jarenlang probeert een sportroutine op te pakken, maar het je maar niet lukt om dit vol te houden. Je wil graag leren om beweging in jouw dagelijkse routine te krijgen.
  • Veel spanning, onrust of schuldgevoel ervaart rondom eten, bewegen of je gewicht. Je wil kunnen genieten van eten, zónder schuldgevoel.
  • Jezelf makkelijk op de laatste plek zet, waardoor je continu over je eigen grenzen gaat. Je wil leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Wie gingen je voor?

Lisette:

‘Dankzij het traject met Kristen heb ik nu zo’n rust in mijn hoofd. Ik ben niet meer bezig met “oh dat mag ik niet nemen, want dat is slecht”. Ik tel geen calorieën meer, sta niet meer op de weegschaal en mijn snaaibuien zijn zo goed als verdwenen. Als ik er zin in heb, neem ik nog weleens wat lekkers, maar ik kan nu goed aanvoelen wanneer ik vol zit. En het belangrijkste: ik voel me NIET schuldig!’

Patricia:

“Door mijn traject met Kristen durf ik te genieten van eten en heb ik vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam. Ik ben er van overtuigd dat Kristen mensen met andere problemen of mensen die minder ver zijn in hun hersteltraject (van een eetstoornis) ook goed kan helpen. Haar ervaringsdeskundigheid speelt hierin een grote rol.

Vera:

‘Als ik iets geleerd heb in het traject, is dat eten niet goed of slecht is. Het is gewoon eten. Waar we van mogen genieten als we daar behoefte aan hebben, zonder schuldgevoel of verdriet. Ik heb het zwart/wit denken eindelijk los kunnen laten. Ik geniet van dat chocolaatje, dat beetje chips of een glas cola op z’n tijd. Omdat ik mezelf nu vertrouw dat ik het met mate kan eten.’

Klaar voor de start?

Investeren in jezelf

Werken aan nieuw gedrag en je relatie met eten, lukt (helaas!) niet in 1 dag. Daarom bied ik aan nieuwe coachees een voordelig Startpakket aan! Hiermee krijg je:

  • 4 online coachingssessie
  • Praktische opdrachten die je makkelijk thuis kunt uitvoeren
  • App- en mailcontact bij tussentijdse vragen of om moeilijke momenten of overwinningen te delen
  • Een kans om de basis te leggen voor een gezonder leven.

Je kunt hier aan beginnen voor slechts €228,00. De meeste mensen komen in aanmerking voor gedeeltelijk vergoeding (60-80%) via de basisverzekering. Mijn advies is om dit voorafgaand even na te vragen bij je zorgverzekeraar.

Kosteloze kennismaking
Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in. Deze duurt circa. 20 minuten en is vrijblijvend en kosteloos. We bespreken hierin kort waar ik je mee kan helpen, en ik beantwoord al je vragen over het traject. Zo weet je zeker waar je aan begint!

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje