ACT coach

Eten gaat zelden alleen over eten. Het gaat over gedrag, gevoel en gedachtes, en daar zitten veel uitdagingen in! Daar heb ik me verder in gespecialiseerd door de opleiding tot ACT coach te volgen.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) helpt je om beter om te gaan met lastige emoties en gedachtes, meer in het moment te leven en je te richten op wat echt belangrijk voor je is.

Bij mensen die een verstoorde relatie met eten hebben, zie ik veel onzekerheid en ontevredenheid. Vaak zijn ze al heel lang aan het zoeken en worstelen met zichzelf en hun lichaam. Ook zie ik veel mensen die het lastig vinden om met bepaalde emoties, onrust of lastige gedachtes om te gaan. Als ACT coach kan ik je helpen om met de obstakels om te gaan die jou in de weg staan. Zo kun jij de weg blijven volgen die voor jou belangrijk is.

Door middel van oefeningen en technieken leer je beter om te gaan met stressvolle situaties en kun je stappen nemen om je doelen te bereiken, zelfs als het moeilijk wordt. Het doel van ACT coaching is niet om problemen op te lossen, maar om je te helpen om meer uit het leven te halen, ondanks uitdagingen die je tegenkomt.

ACT kan bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Emotionele eters, stress-eters
  • Perfectionisme, ‘het is nooit goed genoeg’
  • Piekeren over eetpatroon, lichaam of gewicht
  • Onrust in lichaam
  • Het leren loslaten van controle
  • Beter luisteren naar je lichaam
  • Meer waardering en acceptatie voor je eigen lichaam

Wil jij werken aan je relatie met eten, je lichaamsbeeld of aan gezond eetgedrag? Dan is Eten op Gevoel coaching iets voor jou!

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje