Intuïtief Eten coach

Naast Diëtist ben ik Intuïtief Eten Coach. Ik heb hiervoor verschillende lesmodules gevolgd bij het Centrum voor Intuïtief Eten, met een verdieping in emotioneel eetgedrag en ACT.

 

Als intuïtief eten coach help ik jou om meer in contact te komen met je lichaam, en beter aan te voelen wanneer, wat en hoeveel je moet eten. Je krijgt hiermee het vertrouwen in je lichaam terug, en vindt uiteindelijk een gezonde balans tussen voedzaam eten en genieten.

Daarnaast is het gewichtsneutraal, wat inhoud dat de focus niet ligt op gewicht of afvallen. In plaats daarvan ligt de focus op wat jij belangrijk vindt in je leven. Wil je bv. graag gezonder zijn, dan zoomen we in op wat dit voor jou oplevert. Deze manier van motivatie blijkt op de lange termijn beter te werken dan focussen op getallen!

 

Ik vind het een prachtige methode, die mijzelf ook enorm geholpen heeft in mijn kijk op voeding en lichaamsbeeld. 

Veel mensen vinden het idee van intuïtief eten fijn, maar twijfelen of het wel iets voor hen is. Ze zijn bang dat als ze de controle van het diëten loslaten, ze doorslaan en alleen maar ‘ongezonde’ producten gaan eten.

Echter zien we juist dat intuïtieve eters veel minder (tot geen) last hebben van overeten en snoepbuien! Sterker nog, intuïtief eten kan juist de oplossing zijn om van je snoepbuien af te komen.

Als intuïtief eten coach help ik je graag om de juiste stappen te zetten richting intuïtief eten, en de valkuilen die je hierin tegenkomt met je te bespreken.

Wist je dat.. bijna iedereen als intuïtieve eter geboren wordt? Baby’s en jonge kinderen voelen feilloos aan wanneer ze honger hebben, en vol zitten. Bij veel mensen raakt dit gevoel echter later verstoord!

Ik help je met intuïtief eten

Een anti-dieet methode waarbij je vanuit contact met je lichaam leert eten en bewegen. Ik heb hiervoor de Masterclasses gevolgd bij het Centrum van Intuïtief Eten

Gezonde voeding
Plezier in bewegen
Positiever lichaamsbeeld

Vertrouw op jezelf en je lichaam

Je hebt geen dieet nodig hebt om je te vertellen wat je moet eten en hoeveel je moet bewegen. Start met intuïtief eten en leer weer vertrouwen op jezelf en je lichaam.

Gratis kennismakingsgesprek

Diëtist Kristen - Eten op Gevoel
KvK nummer: 85647381


Lid van de DCN,
Geregistreerd diëtist in KP
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy
Dietist Kristen

Hi, Heb je een vraag over intuïtief eten?

Stuur een berichtje